Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Amaç 1: Yoksulluğa Son konuşuldu

Sorunlara Cozumler Bulusmasi Yoksulluga Son

UNDP Türkiye çözüm ortaklığında ve Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında Zorlu Holding desteğiyle gerçekleştirdiğimiz Sorunlara Çözümler Buluşması’nı, Amaç 1: Yoksulluğa Son başlığında düzenledik.

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması, 1 Haziran 2021 Salı günü gerçekleşti.

UNDP Türkiye Kapsayıcı ve Sürdürülebilir Büyüme Portföyü Yöneticisi Mustafa Ali Yurdupak moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Mekin Tüzün, İhtiyaç Haritası Kurucu Ortağı Ali Ercan Özgür, P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Kurumsal İletişim Direktörü Ayça Turgay ve Derin Yoksulluk Ağı Kurucu Üyesi Hacer Foggo konuşmacı olarak yer aldı.

“Fikre, teknolojiye, hayallere ihtiyacımız var.”

Pandemi süreci ihtiyaç sahibi insan sayısında büyük bir oranda artış yaşanmasına neden oldu. Yoksulluğun ne kadar derin bir boyutta olduğu gözler önüne serildi. Panelistlerimiz ile pandeminin derinleştirmiş olduğu yoksulluğu, çok boyutluluğunu ve yoksulluğun her biçimini nasıl ortadan kaldırabileceğimizi konuştuk. Yoksulluk ile mücadelede sivil toplum, kamu kuruluşları ve özel sektör dayanışmasının önemine vurgu yaptık.

Yoksulluk ile çocukların eğitimi arasındaki ilişki üzerine uzun yıllar çalışmalar yapan Aktivist-Gazeteci ve Derin Yoksulluk Ağı Kurucu Üyesi Hacer Foggo, yaptıkları çalışmaları ve yoksulluğun derinliğini gösteren çarpıcı verileri bizlerle paylaştı. Çocukların okula devam etmelerinin önemine vurgu yaparak yoksulluk ile çocukların eğitimi arasındaki ilişkiye değindi. Devreden yoksulluğun ortadan kalkması gerektiğinin altını çizdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Mekin Tüzün, kırsal kalkınmadaki çalışmalarını, bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Başkent Marketler, kooperatiflerin ve birliklerin ürettiği ürünlerini kısa tedarik zinciri yöntemiyle tüketiciye en kısa yoldan ulaşmasını sağlıyor. Kooperatifler için belediye dışında pazarlama ağı oluşturmaya gayret ediyorlar. Ahmet Mekin Tüzün, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından yürütülen Başkent Kart, İyilik Bulaşıcıdır projelerinden de söz etti.

Mülteciler, afetzedeler, yoksulluk sınırında olan kesime düzenli bağışlarda bulunan P&G Türkiye, pandemi ile toplumun ihtiyaçlarına göre sosyal sorumluluk projelerini hızlıca dönüştürmüş bir kurum. Okullara spor ekipmanı bağışı gerçekleştirdikleri projelerini, uzaktan eğitime geçilmesiyle hızlıca bilgisayar bağışına çevirdiklerini aktaran P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Kurumsal İletişim Direktörü Ayça Turgay, milyonlarca insanın hayatlarına dokundukları Umutla Yarına, Dünyaları Güzelleştirmek için Birlikte gibi sosyal sorumluluk projelerini de katılımcılarla paylaştı.

Yardımlaşma konusunu organize ve şeffaf bir şekilde ele almak için yola çıkan İhtiyaç Haritası, teknoloji ile bunu başarıyor. Türkiye’nin 81 ilinden ihtiyaç girildiğini söyleyen Ali Ercan Özgür, yardımın ihtiyaç sahibinin şehrinden yapıldığını, aracıların ortadan kaldırılmaya çalışıldığını söyledi. Ali Ercan Özgür: “Eşitsizliği ortadan kaldırmak ve yoksulluğu azaltmak için sivil toplumun, kamunun, özel sektörün var olan kaynaklarını seferber etmesi, kalpten gelen cömertliğin sergilenmesi gerekiyor. Fikre, teknolojiye ve hayallere ihtiyacımız var.”

Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Amaç 1: Yoksulluğa Son konuşulacak

Sorunlara Cozumler Bulusmasi Yoksulluga Son

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin UNDP Türkiye çözüm ortaklığı ve Zorlu Holding desteğiyle yürüttüğü Sorunlara Çözümler Buluşması, Amaç 1: Yoksulluğa Son odağında gerçekleşiyor

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması, 1 Haziran 2021 Salı günü 18.00 – 19:30 saatleri arasında yapılacak.

Sosyal girişimcileri, sivil toplum kuruluşlarını, özel sektörü ve kamu kurumlarını bir araya getiren Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Amaç 1: Yoksulluğa Son odağında Türkiye’de yoksulluğun boyutları, ekonomik ve toplumsal etkileri, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına ulaşmak için yoksullukla mücadelede uygulanan politika ve yöntemleri; kurumların iyi uygulamaları çerçevesinde konuşulacak.

Panelde Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Mekin Tüzün, İhtiyaç Haritası Kurucu Ortağı Ali Ercan Özgür, P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Kurumsal İletişim Direktörü Ayça Turgay ve Derin Yoksulluk Ağı Kurucu Üyesi Hacer Foggo’nun konuşmacı olarak yer alacağı panelin moderatörlüğünü UNDP Türkiye Kapsayıcı ve Sürdürülebilir Büyüme Portföyü Yöneticisi Mustafa Ali Yurdupak yapacak.

Yoksulluğa Son başlığı altında yapacağımız Sorunlara Çözümler Buluşmamızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Zoom üzerinden yapılacak etkinliğimize kayıt olmak için aşağıdaki linki tıklayınız. Kaydınızın ardından e-posta adresinize bir bağlantı linki gelecektir. Bu linke tıklayarak etkinliğe katılabilirsiniz.

Etkinliğimiz Youtube kanalımız üzerinden de canlı olarak yayınlanacaktır. Sorunlara Çözümler Buluşmalarımızı izlemek için;

Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar konuşuldu

Sorunlara Cozumler Bulusmasi SADE Dernegi Surdurulebilirlik Adimlari

UNDP Türkiye çözüm ortaklığında ve Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında Zorlu Holding desteğiyle gerçekleştirdiğimiz Sorunlara Çözümler Buluşması’nı, Amaç 11: Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar başlığında düzenledik.

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması, 20 Nisan 2021 Salı günü gerçekleşti.

GEF Küçük Destek Programı Ulusal Koordinatörü Gökmen Argun moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde Şehir Dedektifi İnisiyatifi Kurucu Direktörü Gizem Kıygı, Yapı Biyolojisi & Ekolojisi Enstitüsü Kurucu Ortağı And Akman, Vestel IoT Grubu ArGe Genel Müdür Yardımcısı Burak Savak, İzmir Buca Belediyesi ArGe Müdürü Filiz Basmacı konuşmacı olarak yer aldı. Çalışmalarını ve gelecek öngörülerini bizlerle paylaştılar.

İzmir Buca Belediyesi, kurdukları Sürdürülebilirlik Ofisi ile çalışmalarını 17 Sürdürülebilir Kalkınma Amacı çerçevesinde yürütüyorlar. Kendi kaynaklarıyla, kendi ihtiyaçlarını giderebilecek dirençli ve bilinçli toplumlar yaratmak istiyorlar. Filiz Basmacı bunu şu cümlesiyle özetliyor: “Kaynakları birlikte tüketiyorsak, birlikte korumamız gerekiyor.”

Kentsel tasarım süreçlerine çocuk hakları temelli çocuk katılımını dahil etmek üzerine çalışan Şehir Dedektifi İnisiyatifi, çocuk dostu kent haritaları üretiyor. “Kentlerde adil bir yaşamı nasıl kurabiliriz? Kentlerde yaşarken kendimizi nasıl daha özgür hissedebiliriz?” sorularına yanıt bulmaya çalışıyorlar.

Şehirde sürdürülebilirliği sosyal sorumluluklarının bir parçası olarak gören Vestel IoT Grubu dünyayı daha yeşil bir hale getirmek için tüketimi azaltmaya çalışıyor, verilerden faydalanıyor, enerji ve suyu daha verimli kullanarak yaşanılabilir şehirlere odaklanıyorlar. Burak Savak: “IoT ile operasyonel olarak daha efektif çalıştığımız için zamanı ve kaynakları daha verimli kullanabiliyoruz. Böylece daha sürdürülebilir bir şehir ortaya çıkarabiliyoruz.”

Son olarak Yapı Biyolojisi & Ekolojisi Enstitüsü Kurucusu And Akman bizlerle çalışmalarını ve gelecek planlarını paylaştı. Şehir kelimesi yerine yaşam alanı ifadesini kullanmayı daha doğru bulduğunu ifade eden And Akman: “İyi yaşam alanı dediğimiz mertebeye ulaşmak için sosyal sürdürülebilirliğe ihtiyacımız var. Sosyal sürdürülebilirlik için ise tabana yayılmış bir çevre bilincine ve yerine aitliğe ihtiyaç var.”

Sorunlara Çözümler Buluşmalarımızı izlemek için;

Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar konuşulacak

sorunlara cozumler bulusmasi sade dernegi surdurulebilirlik adimlari undp zorlu holding

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin UNDP Türkiye çözüm ortaklığı ve Zorlu Holding desteğiyle yürüttüğü Sorunlara Çözümler Buluşması, Amaç 11: Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar odağında gerçekleşiyor

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması, 20 Nisan 2021 Salı günü 18.00’da yapılacak.

Sosyal girişimcileri, sivil toplum kuruluşlarını, özel sektörü ve kamu kurumlarını bir araya getiren Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Amaç 11: Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar odağında şehirleri ve yerleşimleri kapsayıcı, güvenli, dayanıklı ve sürdürülebilir kılmak için yapılan iyi uygulamaları konuşacağız.

Şehir Dedektifi İnisiyatifi Kurucu Direktörü Gizem Kıygı, Yapı Biyolojisi & Ekolojisi Enstitüsü Kurucusu And Akman, Vestel IoT Grubu ArGe Genel Müdür Yardımcısı Burak Savak, İzmir Buca Belediyesi ArGe Müdürü Filiz Basmacı’nın konuşmacı olarak yer alacağı panelin moderatörlüğünü GEF Küçük Destek Programı Ulusal Koordinatörü Gökmen Argun yapacak.

Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar başlığı altında yapacağımız Sorunlara Çözümler Buluşmamızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Zoom üzerinden yapılacak etkinliğimize kayıt olmak için aşağıdaki linki tıklayınız. Kaydınızın ardından e-posta adresinize bir bağlantı linki gelecektir. Bu linke tıklayarak etkinliğe katılabilirsiniz.

Etkinliğimiz Youtube kanalımız üzerinden de canlı olarak yayınlanacaktır. Sorunlara Çözümler Buluşmalarımızı izlemek için;

Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Erişilebilir ve Temiz Enerji konuşulacak

sorunlara cozumler bulusmasi erisilebilir ve temiz enerji nuri ozbagdatli burcin acan merve gungor seda kayrak bilgen sahin caglayan

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin UNDP Türkiye çözüm ortaklığı ve Zorlu Holding desteğiyle yürüttüğü Sorunlara Çözümler Buluşması, Amaç 7: Erişilebilir ve Temiz Enerji odağında gerçekleşiyor

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması, 16 Şubat 2021 Salı günü 18.00’da yapılacak.

Sosyal girişimcileri, sivil toplum kuruluşlarını, özel sektörü ve kamu kurumlarını bir araya getiren Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Amaç 7: Erişilebilir ve Temiz Enerji odağında herkes için karşılanabilir, güvenilir, sürdürülebilir ve modern enerjiye erişimin sağlanabileceği; kurumların iyi uygulamaları çerçevesinde konuşulacak.

UNDP Türkiye İklim Değişikliği ve Çevre Portfolyo Yöneticisi Nuri Özbağdatlı moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panelde Danimarka Başkonsolosluğu Enerjiden Sorumlu Ticaret Müşaviri Seda Kayrak Bilgen, Finlandiya Doğayı Koruma Derneği EKOenerji Eko-Etiketi İletişim Koordinatörü Merve Güngör, Reengen Enerji IoT Platformu Kurucu Ortağı Şahin Çağlayan ve Zorlu Enerji Ar-Ge ve Akıllı Sistemler Grup Müdürü Burçin Açan konuşmacı olarak yer alacak.

Erişilebilir ve Temiz Enerji başlığı altında yapacağımız Sorunlara Çözümler Buluşmamızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Zoom üzerinden yapılacak etkinliğimize kayıt olmak için aşağıdaki linki tıklayınız. Kaydınızın ardından e-posta adresinize bir bağlantı linki gelecektir. Bu linke tıklayarak etkinliğe katılabilirsiniz.

Etkinliğimiz Youtube kanalımız üzerinden de canlı olarak yayınlanacaktır. Sorunlara Çözümler Buluşmalarımızı izlemek için;

Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Eşitsizliklerin Azaltılması konuşulacak

Sorunlara Cozumler BUlusmasi Esitsizliklerin Azaltilmasi DC

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin UNDP Türkiye çözüm ortaklığı ve Zorlu Holding desteğiyle yürüttüğü Sorunlara Çözümler Buluşması, Amaç 10: Eşitsizliklerin Azaltılması odağında gerçekleşiyor

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması, 3 Aralık Perşembe günü 18.00’da yapılacak.

Sosyal girişimcileri, sivil toplum kuruluşlarını, özel sektörü ve kamu kurumlarını bir araya getiren Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Amaç 10: Eşitsizliklerin Azaltılması odağında mekanların, hizmetlerin, ürünlerin ve teknolojinin nasıl erişilebilir olabileceği kurumların iyi uygulamaları çerçevesinde konuşulacak.

UNDP Türkiye İletişim Koordinatörü Faik Uyanık moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panelde P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Kurumsal İletişim Kıdemli Müdürü Nesli Kılıçal, YGA Bilim Seferberliği Proje Lideri Duygu Gençoğlu, BlindLook Kurucu Ortağı Sadriye Görece ve Tepebaşı Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Suat Yalnızoğlu konuşmacı olarak yer alacak.

Eşitsizliklerin Azaltılmasını konuşacağımız Sorunlara Çözümler Buluşmamızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Zoom üzerinden yapılacak etkinliğimize kayıt olmak için aşağıdaki linki tıklayınız. Kaydınızın ardından e-posta adresinize bir bağlantı linki gelecektir. Bu linke tıklayarak etkinliğe katılabilirsiniz.

Daha önce gerçekleştirilen Sorunlara Çözümler Buluşmalarımızı izlemek için;

Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Döngüsel Ekonomi konuşulacak

Sorunlara Cozumler BUlusmasi Dongusel Ekonomi DC

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin UNDP Türkiye çözüm ortaklığı ve Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında Zorlu Holding desteğiyle yürüttüğü Sorunlara Çözümler Buluşması, Amaç 12: Sorumlu Üretim ve Tüketim odağında gerçekleşiyor

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması, 27 Ekim Salı 18.00’da düzenlenecek.

Sosyal girişimcileri, sivil toplum kuruluşlarını, özel sektörü ve kamu kurumlarını bir araya getiren Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Amaç 12: Sorumlu Üretim ve Tüketim odağında Döngüsel Ekonomi farklı yönleriyle konuşulacak.

UNDP Türkiye İletişim Koordinatörü Faik Uyanık moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panelde Biolive CEO & Kurucu Ortağı Duygu Yılmaz, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Planlama Uzmanı Nalân Tepe Şençayır, Interface Türkiye & Afrika Ülke Müdürü Murat Güney ve SKD Türkiye Projeler Yöneticisi Münevver Bayhan konuşmacı olarak yer alacak.

Döngüsel Ekonomiyi konuşacağımız Sorunlara Çözümler Buluşmamızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Zoom üzerinden yapılacak etkinliğimize kayıt olmak için aşağıdaki linki tıklayınız. Kaydınızın ardından e-posta adresinize bir bağlantı linki gelecektir.

Daha önce gerçekleştirilen Sorunlara Çözümler Buluşmalarımızı izlemek için;

Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Avrupa Yeşil Mutabakat konuşuldu

Sorunlara Cozumler Bulusmasi iklim eylemi

UNDP Türkiye çözüm ortaklığında ve Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında Zorlu Holding desteğiyle gerçekleştirdiğimiz Sorunlara Çözümler Buluşması’nı Amaç 13: İklim Değişikliği başlığında düzenledik.

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması, 29 Eylül Salı günü İklim Eylemi ve Avrupa Yeşil Mutabakat odağında gerçekleşti.

UNDP Türkiye İklim Değişikliği ve Çevre Portföy Yöneticisi Nuri Özbağdatlı moderatörlüğünde gerçekleşen panelde TÜSİAD Genel Sekreter Yardımcısı Nurşen Numanoğlu, Zorlu Enerji İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevre Müdürü Kaan Gençel, AB Türkiye Delegasyonu İklim Değişikliği Sektör Yöneticisi Alper Acar ve iklim.co Kurucu Ortağı Kerem Erikçi konuşmacı olarak yer aldı.

İklim krizinin yansımaları

İklim krizi sadece çevresel bir sorun değil, aynı zamanda bir kalkınma sorunu olarak karşımıza çıkıyor. Herkesi farklı şekilde etkiliyor. Eşitsizlikleri artırıyor. Kırılgan grupları çok daha derinden etkiliyor. İklim krizi hem uluslararası hem de nesiller arası ele alınması gereken bir konu.

Sorunlara Çözümler Buluşmalarının Eylül 2020 etkinliğinde de dünyada yaşanan risklere rağmen halen Amaç 13: İklim Eylemikonusunda neden harekete geçemediğimizi konuştuk. Konunun eşitsizliklerle ilişkisine değindik ve ekonomik, sosyal, çevresel ve siyasi süreçlerdeki yansımalarına baktık. Avrupa Yeşil Mutabakatın ekonomiye etkilerini ve ülkeleri iklim krizine karşı nasıl eyleme geçirebileceğini de tartışma imkanı bulduk.

Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Avrupa Yeşil Mutabakat konuşulacak

Yesil-Mutabakat-Green-Deal-Surdurulebilirlik-Adimlari-Dernegi-Sorunlara-Cozumler-Bulusmasi-Akilli-Hayat-2030

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin UNDP Türkiye çözüm ortaklığı ve Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında Zorlu Holding desteğiyle yürüttüğü Sorunlara Çözümler Buluşması, Amaç 13: İklim Eylemi odağında gerçekleşiyor

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması, 29 Eylül Salı günü 18.00’da düzenlenecek.

Sosyal girişimcileri, sivil toplum kuruluşlarını, özel sektörü ve kamu kurumlarını bir araya getiren Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Amaç 13: İklim Eylemi odağında Avrupa Yeşil Mutabakat çerçevesinde kurulacak yeni düzen, bu düzenin farklı sektörlere etkileri ve iklim hedeflerine ulaşmada üstlenilmesi gereken rollerin neler olduğu konuşulacak.

UNDP Türkiye İklim Değişikliği ve Çevre Portföy Yöneticisi Nuri Özbağdatlı moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panelde TÜSİAD Genel Sekreter Yardımcısı Nurşen Numanoğlu, Zorlu Enerji İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevre Müdürü Kaan Gençel, AB Türkiye Delegasyonu İklim Değişikliği Sektör Yöneticisi Alper Acar ve iklim.co Kurucu Ortağı Kerem Erikçi konuşmacı olarak yer alacak.

Avrupa Yeşil Mutabakat’ı konuşacağımız Sorunlara Çözümler Buluşmamızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Zoom üzerinden yapılacak etkinliğimize kayıt olmak için aşağıdaki linki tıklayınız. Kaydınızın ardından e-posta adresinize bir bağlantı linki gelecektir.