Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi El Kitabı Yayında!

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği olarak Grundfos ile yürüttüğümüz Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi ile sürdürülebilirlik ve mühendislik ilişkisine dikkat çekmeyi amaçladık.

Sorumlu mühendislerin Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na ulaşmadaki rolünü göstermek üzere birlikte bir yola çıktık. Proje kapsamında düzenlediğimiz İlham Veren Sektörel Buluşmalar’da alanında uzman isimlerle iklim değişikliği, enerji verimliliği, su yönetimi ve toplumsal cinsiyet eşitliği temalarını ele aldık. YouTube üzerinden canlı yayınlanan panellerle binlerce insana ulaştık. Çözümler Atölyeleri ile 3 farklı şehirde bir araya geldiğimiz gençlerle ortak temalar üzerine çalıştık. Farklı disiplinlerden yüzden fazla üniversite öğrencisi ve yeni mezun genç ile yaratıcı düşünme tekniklerini kullanarak sorunlara çözümler ürettik. Sürdürülebilirlik ve mühendislik ilişkinin önemine dair daha fazla insanın dikkatini çekmek amacıyla proje kapsamında bir el kitabı hazırladık. El kitabında, sürdürülebilirlik ve mühendislik hakkında yazıları, dünyadan ve Türkiye’den iyi uygulama örneklerini, proje çıktılarımızı ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz.

El kitabını aşağıdan inceleyebilir veya indirebilirsiniz.

İyi okumalar dileriz.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi

Tavsiye Edilen Yazılar