Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Amaç 1: Yoksulluğa Son konuşulacak

Sorunlara Cozumler Bulusmasi Yoksulluga Son

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin UNDP Türkiye çözüm ortaklığı ve Zorlu Holding desteğiyle yürüttüğü Sorunlara Çözümler Buluşması, Amaç 1: Yoksulluğa Son odağında gerçekleşiyor

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması, 1 Haziran 2021 Salı günü 18.00 – 19:30 saatleri arasında yapılacak.

Sosyal girişimcileri, sivil toplum kuruluşlarını, özel sektörü ve kamu kurumlarını bir araya getiren Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Amaç 1: Yoksulluğa Son odağında Türkiye’de yoksulluğun boyutları, ekonomik ve toplumsal etkileri, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına ulaşmak için yoksullukla mücadelede uygulanan politika ve yöntemleri; kurumların iyi uygulamaları çerçevesinde konuşulacak.

Panelde Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Mekin Tüzün, İhtiyaç Haritası Kurucu Ortağı Ali Ercan Özgür, P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Kurumsal İletişim Direktörü Ayça Turgay ve Derin Yoksulluk Ağı Kurucu Üyesi Hacer Foggo’nun konuşmacı olarak yer alacağı panelin moderatörlüğünü UNDP Türkiye Kapsayıcı ve Sürdürülebilir Büyüme Portföyü Yöneticisi Mustafa Ali Yurdupak yapacak.

Yoksulluğa Son başlığı altında yapacağımız Sorunlara Çözümler Buluşmamızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Zoom üzerinden yapılacak etkinliğimize kayıt olmak için aşağıdaki linki tıklayınız. Kaydınızın ardından e-posta adresinize bir bağlantı linki gelecektir. Bu linke tıklayarak etkinliğe katılabilirsiniz.

Etkinliğimiz Youtube kanalımız üzerinden de canlı olarak yayınlanacaktır. Sorunlara Çözümler Buluşmalarımızı izlemek için;

Tavsiye Edilen Yazılar