WOW Dünya Kadınlar Festivali’nde Çözümler Atölyesi gerçekleştirdik

WOW - Dünya Kadınlar Vakfı ve British Council ortaklığında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen WOW Dünya Kadınlar Festivali'nde Sürdürülebilirlik Adımları Derneği olarak Çözümler Atölyesi gerçekleştirdik.

WOW – Dünya Kadınlar Vakfı ve British Council ortaklığında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen WOW Dünya Kadınlar Festivali 19-20 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleşti. Sürdürülebilirlik Adımları Derneği olarak WOW Dünya Kadınlar Festivali’nde Çözümler Atölyesi’ne ev sahipliği yaptık.

Atölye, Dernek Yönetim Kurulu Başkanımız Emrah Kurum’un Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ve iklim değişikliğini katılımcılara anlatması ile başladı. Dernek Genel Sekreterimiz Doğa Tamer’in iklim krizi ve kadın ilişkisi üzerine konuşmasıyla devam etti. Atölye katılımcılarıyla tanışmanın ardından, gençler gruplar halinde, belirledikleri soruna kendi çözümlerini üretmek üzere çalışmaya başladılar. Atölye sonunda, grup sözcüleri sunumlarını gerçekleştirdi. Birlikte harika projeler ortaya çıkaran gençleri tebrik ederiz.

Tavsiye Edilen Yazılar