Sürdürülebilirliğin Lider Kadınları paneline davetlisiniz

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği ve Grundfos Türkiye tarafından, Grundfos | Poul Due Jensen Vakfı'nın desteğiyle yürütülen Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi kapsamında İlham Veren Sektörel Buluşmalar Sürdürülebilirliğin Lider Kadınları paneli ile devam ediyor.

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği ve Grunfos Türkiye tarafından, Grundfos | Poul Due Jensen Vakfı‘nın desteğiyle yürütülen Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi kapsamında İlham Veren Sektörel Buluşmalar sürüyor. 25 Nisan Pazartesi günü Sürdürülebilirliğin Lider Kadınları panelinde ilham veren kadın liderlerin hikayelerini, yaptıkları çalışmaları ve kadınların iş dünyasında güçlenmesi için atılması gereken adımları konuşacağız.
 
Mühendis ve Mimar Kadınlar Derneği Başkanı Züleyha Özcan, Akademisyen, İklim Aktivisti Dr. Duygu Erten, Grundfos Türkiye ve Orta Asya Bölge Satış Direktörü Meriç Atar‘ın konuşmacı olarak yer alacağı panelin moderatörlüğünü SADE Başkanı Emrah Kurum gerçekleştirecek.
 
Sürdürülebilirliğin Lider Kadınları paneli, 25 Nisan Pazartesi günü saat 18:00‘da Sürdürülebilirlik Adımları Derneği YouTube kanalında gerçekleşecek.
 
Toplumsal sorunların farkında ve sorunlara çözüm üretmek isteyen herkesi panellerimize bekliyoruz!
 
Görüşmek dileğiyle…

Tavsiye Edilen Yazılar