Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Amaç 5: Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konuşulacak

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği'nin UNDP Türkiye çözüm ortaklığı ve Zorlu Holding desteğiyle yürüttüğü Sorunlara Çözümler Buluşması Amaç 5: Toplumsal Cinsiyet Eşitliği odağında gerçekleşecek.

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması, 30 Kasım Çarşamba günü 18.30 –  21:30 saatleri arasında Zorlu PSM ev sahipliğinde yapılacak.

Sosyal girişimcileri, akademisyenleri, sivil toplum kuruluşlarını, özel sektörü ve kamu kurumlarını bir araya getiren Sorunlara Çözümler Buluşması’nda toplumsal cinsiyet eşitliğini sanat üzerinden ele alacağız.

Zorlu PSM Genel Müdür Yardımcısı Dicle Karaozan’ın açılış konuşmasını yapacağı panelde, Beats By Girlz Türkiye Koordinatörü Beril Sarıaltun, British Council Türkiye Sanat Direktörü Esra Aysun ve İKSV Kültür Politikaları Çalışmaları Direktörü Özlem Ece konuşmacı olarak yer alacak. Panelin moderasyonunu ise UNDP Türkiye Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Uzmanı Aslı Çoban gerçekleştirecek.

Etkinlik Akışı:

18:30-19:00 | Buluşma & İkram

19:00-20:30 | Panel

Moderatör: UNDP Türkiye Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Uzmanı Aslı Çoban

Konuşmacılar:                         

Beril Sarıaltun, Beats By Girlz Türkiye Koordinatörü, Müzisyen

Esra Aysun, British Council Türkiye Sanat Direktörü

Özlem Ece, İKSV Kültür Politikaları Çalışmaları Direktörü

20:30-21:30 | Networking & İkram

21:30 | Kapanış

Sorunlara Çözümler Buluşmamızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Tavsiye Edilen Yazılar