Şehirlerde Su Yönetimi Atölyesi’ne davetlisiniz

Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi kapsamında düzenlediğimiz Şehirlerde Su Yönetimi Atölyesi'ne davetlisiniz!

Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz Çözümler Atölyelerimize devam ediyoruz. Üçüncü atölyemiz, 13 Mayıs 2022 Cuma günü Mimarlar Derneği 1927, Ankara’da su temasında gerçekleşecek. “Şehirlerde Su Yönetimi Atölyesi”nde genç mühendisler, şehirlerde suyun etkin ve verimli kullanımını sağlamak için kendi çözümlerini üretecekler. 

Mühendislik fakültesi öğrencisi veya yeni mezun, toplumsal sorunların farkında olan ve bu sorunlara çözüm üretmek isteyen 18-30 yaşları arasındaki herkesi atölyemize davet ediyoruz!

👉🏼Atölye günü ve saati: 13 Mayıs 2022 Cuma | 14:00 – 18:00

📍Atölye yeri: Mimarlar Derneği 1927

Atölyeye kayıt olmak için tıklayınız.

Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi Hakkında

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği ve Grundfos Türkiye tarafından, Grundfos | Poul Due Jensen Vakfı‘nın desteğiyle yürütülen Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi sürdürülebilirlik ve mühendislik arasındaki ilişkiye dikkat çekmeyi, genç mühendislerin çevresel, sosyal problemler karşısında çözümler üretmelerini amaçlıyor. Proje kapsamında, iklim krizi, enerji, su ve toplumsal cinsiyet eşitliği temalarında 6 panel, 5 Çözümler Atölyesi gerçekleştirilecek.

Atölye katılımcılarına katılım belgesi verilmektedir.

Tavsiye Edilen Yazılar