Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Amaç 6: Temiz Su ve Sanitasyon konuşulacak

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin UNDP Türkiye çözüm ortaklığı ve Zorlu Holding desteğiyle yürüttüğü Sorunlara Çözümler Buluşması Amaç 6: Temiz Su ve Sanitasyon odağında gerçekleşiyor.

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması, 22 Mart Dünya Su Günü 18.00 – 19:30 saatleri arasında yapılacak.

Sosyal girişimcileri, akademisyenleri, sivil toplum kuruluşlarını, özel sektörü ve kamu kurumlarını bir araya getiren Sorunlara Çözümler Buluşması’nda iklim krizi ve su ilişkisi, farklı sektörlerdeki su tüketiminin boyutları ve kurumların iyi uygulama örnekleri konuşulacak.

Zorlu Tekstil Çevre Birimi Yöneticisi Ecem Günaç, Biopipe Global Corp. CEO Enes Kutluca, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü
Asya Verimlilik Teşkilatı Türkiye İrtibat Sorumlusu, Sanayi ve Teknoloji Uzmanı Gözde Bosnalı,
Uluslararası Kalkınma ve Çevre Derneği – IDEA Universal Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Dağlı‘nın konuşmacı olarak yer alacağı panelin moderatörlüğünü UNDP Türkiye Doğal Kaynaklar ve Biyoçeşitlilik Projeler Koordinatörü Hatice Dinç yapacak.

Temiz Su ve Sanitasyon başlığı altında yapacağımız Sorunlara Çözümler Buluşmamızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Zoom üzerinden yapılacak etkinliğimize kayıt olmak için aşağıdaki linki tıklayınız. Kaydınızın ardından e-posta adresinize bir bağlantı linki gelecektir. Bu linke tıklayarak etkinliğe katılabilirsiniz.

Etkinliğimiz Youtube kanalımız üzerinden de canlı olarak yayınlanacaktır. Sorunlara Çözümler Buluşmaları’nı izlemek için;

Tavsiye Edilen Yazılar