Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar konuşulacak

sorunlara cozumler bulusmasi sade dernegi surdurulebilirlik adimlari undp zorlu holding

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin UNDP Türkiye çözüm ortaklığı ve Zorlu Holding desteğiyle yürüttüğü Sorunlara Çözümler Buluşması, Amaç 11: Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar odağında gerçekleşiyor

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması, 20 Nisan 2021 Salı günü 18.00’da yapılacak.

Sosyal girişimcileri, sivil toplum kuruluşlarını, özel sektörü ve kamu kurumlarını bir araya getiren Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Amaç 11: Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar odağında şehirleri ve yerleşimleri kapsayıcı, güvenli, dayanıklı ve sürdürülebilir kılmak için yapılan iyi uygulamaları konuşacağız.

Şehir Dedektifi İnisiyatifi Kurucu Direktörü Gizem Kıygı, Yapı Biyolojisi & Ekolojisi Enstitüsü Kurucusu And Akman, Vestel IoT Grubu ArGe Genel Müdür Yardımcısı Burak Savak, İzmir Buca Belediyesi ArGe Müdürü Filiz Basmacı’nın konuşmacı olarak yer alacağı panelin moderatörlüğünü GEF Küçük Destek Programı Ulusal Koordinatörü Gökmen Argun yapacak.

Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar başlığı altında yapacağımız Sorunlara Çözümler Buluşmamızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Zoom üzerinden yapılacak etkinliğimize kayıt olmak için aşağıdaki linki tıklayınız. Kaydınızın ardından e-posta adresinize bir bağlantı linki gelecektir. Bu linke tıklayarak etkinliğe katılabilirsiniz.

Etkinliğimiz Youtube kanalımız üzerinden de canlı olarak yayınlanacaktır. Sorunlara Çözümler Buluşmalarımızı izlemek için;

Tavsiye Edilen Yazılar