Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Döngüsel Ekonomi konuşulacak

Sorunlara Cozumler BUlusmasi Dongusel Ekonomi DC

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin UNDP Türkiye çözüm ortaklığı ve Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında Zorlu Holding desteğiyle yürüttüğü Sorunlara Çözümler Buluşması, Amaç 12: Sorumlu Üretim ve Tüketim odağında gerçekleşiyor

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması, 27 Ekim Salı 18.00’da düzenlenecek.

Sosyal girişimcileri, sivil toplum kuruluşlarını, özel sektörü ve kamu kurumlarını bir araya getiren Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Amaç 12: Sorumlu Üretim ve Tüketim odağında Döngüsel Ekonomi farklı yönleriyle konuşulacak.

UNDP Türkiye İletişim Koordinatörü Faik Uyanık moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panelde Biolive CEO & Kurucu Ortağı Duygu Yılmaz, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Planlama Uzmanı Nalân Tepe Şençayır, Interface Türkiye & Afrika Ülke Müdürü Murat Güney ve SKD Türkiye Projeler Yöneticisi Münevver Bayhan konuşmacı olarak yer alacak.

Döngüsel Ekonomiyi konuşacağımız Sorunlara Çözümler Buluşmamızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Zoom üzerinden yapılacak etkinliğimize kayıt olmak için aşağıdaki linki tıklayınız. Kaydınızın ardından e-posta adresinize bir bağlantı linki gelecektir.

Daha önce gerçekleştirilen Sorunlara Çözümler Buluşmalarımızı izlemek için;

Tavsiye Edilen Yazılar