İş Dünyasında Sürdürülebilirlik İletişimi: Selin Ekşioğlu, Zorlu Holding

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği olarak Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu desteğiyle gerçekleştirdiğimiz proje kapsamında, Amaçlar için İletişim Sohbetleri devam ediyor.

Amaçlar için İletişim Sohbetleri’nin yedincisi 13 Ekim Çarşamba günü, 16:30‘da gerçekleşecek. Zorlu Holding Kurumsal İletişim Sorumlusu Selin Ekşioğlu‘nu ağırlayacağımız yayınımızda sürdürülebilir bir gelecek için iş dünyasının rolünü, sürdürülebilirlik iletişimini ve itibar ile ilişkisini konuşacağız.

Amaçlar için İletişim Sohbetleri Nedir?

Amaçlar için İletişim Sohbetleri, Hollanda Kraliyeti Başkonsolusluğu tarafından desteklenen Amaçlar için İletişim Projesi kapsamında gerçekleşiyor. İletişim ve sürdürülebilirlik alanında uzmanları ağırladığımız serimizde, medya ve iletişimin Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na ulaşmamızdaki rolü, bağımsız medya ve sürdürülebilirlik iletişimi üzerine konuklarımızla sohbet ediyoruz. Dernek Genel Sekreterimiz Doğa Tamer’in moderatörlüğünde gerçekleşen yayınlarda, konuklarımızın kendi hikayelerini dinleme fırsatı buluyor, “gelecek adına neden umutlu olmalıyız?” sorusuna birlikte yanıt arıyoruz.

Tavsiye Edilen Yazılar