İş Dünyasının İklim Değişikliği ile Mücadele ve Uyumu paneline davetlisiniz

Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi İlham Veren Sektörel Buluşmalar'ı İş Dünyasının İklim Değişikliği ile Mücadele ve Uyumu paneli ile devam ediyor.

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği ve Grundfos Türkiye tarafından, Grundfos | Poul Due Jensen Vakfı’nın desteğiyle yürütülen Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi kapsamındaki “İlham Veren Sektörel Buluşmalar” başlıyor. İkinci panelimiz, 1 Nisan 2022 Cuma günü “İş Dünyasının İklim Değişikliği ile Mücadele ve Uyumu” paneli ile gerçekleşecek.

Deloitte Türkiye Sürdürülebilirlik Hizmetleri Kıdemli Müdürü Mine İzmirli, Abdi İbrahim Kamu İlişkileri ve Kurumsal İletişim Direktörü Dr. M. Oğuzcan Bülbül, GTE Yönetici Ortağı Dr. Emrah Alkaya panelde konuşmacı olarak yer alacak.

İş Dünyasının İklim Değişikliği ile Mücadele ve Uyumu paneli, 1 Nisan 2022 Cuma günü saat 19:00’da Sürdürülebilirlik Adımları Derneği YouTube kanalında gerçekleşecek. Bir sonraki panelimizde “Sanayide ve Ticari Binalarda Enerji Tüketimi” başlığını ele alacağız.

Toplumsal sorunların farkında ve sorunlara çözüm üretmek isteyen herkesi panellerimize bekliyoruz!

Görüşmek dileğiyle…

Tavsiye Edilen Yazılar