İklim Değişikliğine Uyum Atölyesi’nde bize katılın

Müze Gazhane'de İklim Değişikliğine Uyum Atölyesi'nde birlikteyiz.

Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi kapsamında, paneller ile eş zamanlı olarak iklim eylemi, enerji, su ve toplumsal cinsiyet temalarında 5 Çözümler Atölyesi gerçekleştireceğiz. Atölyelerin ilki, iklim eylemi teması altında “İklim Değişikliğine Uyum Atölyesi” olacak. Genç mühendisler çevrelerinde gördüğü sorunlara kendi çözümlerini üretecekler.

Mühendislik fakültesi öğrencisi veya yeni mezun, toplumsal sorunların farkında olan ve bu sorunlara çözüm üretmek isteyen 18-30 yaşları arasındaki herkesi atölyemize davet ediyoruz!
 
Atölye günü ve saati: 6 Nisan 2022 Çarşamba | 14:30 – 18:30
Atölye yeri: Müze Gazhane
 
Atölye katılımcılarına katılım belgesi verilmektedir.
 
Kayıt olmak için tıklayınız.
 

Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi
Sürdürülebilirlik Adımları Derneği ve Grundfos Türkiye tarafından, Grundfos | Poul Due Jensen Vakfı’nın desteğiyle yürütülen Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi sürdürülebilirlik ve mühendislik arasındaki ilişkiye dikkat çekmeyi, genç mühendislerin çevresel, sosyal problemler karşısında çözümler üretmelerini amaçlıyor. Proje kapsamında, iklim krizi, enerji, su ve toplumsal cinsiyet eşitliği temalarında 6 panel, 5 Çözümler Atölyesi gerçekleştirilecek.

İlham Al, Çözüme Odaklan, Harekete Geç!

 

Tavsiye Edilen Yazılar