Sürdürülebilirlik Gündemi’nin konuğu YADA Vakfı Kurucusu Mehmet Ali Çalışkan olacak

Surdurulebilirlik Gundemi Mehmet Ali Caliskan Yada Vakfi

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği; Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali’nin açılış filmi “Milletler Birleşince: Acil Zamanlar için Acil Çözümler”in ardından Sürdürülebilirlik Gündemi’nde Yaşama Dair Vakıf Kurucusu ve Toplumsal Etki Araştırmaları Merkezi Genel Müdürü Mehmet Ali Çalışkan’ı ağırlıyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, herkes için daha dirençli, eşit ve sağlıklı bir yaşam sürdürmesi gerekliliğini ortaya koydu. Virüsün yayılması kontrol altına alındığında yeni normallerimiz olacağı konusunda hemen herkes hemfikir. Ancak bu yeni normal ne olacak? Yeniden yapılanma sürecinde sürdürülebilirliği öncelik haline getirmek, yeni bir dünya düzeni yaratmak zorunda kalacağız. Çevre dostu, küresel ekonomik sistemin yeniden kurulması insanlar, doğa ve gezegenimiz için yeni bir fırsat olarak görünüyor.

Salgın sonrası yeni dünya düzenini, gereksinimleri ve çözüm önerilerini konuşacağımız Sürdürülebilirlik Gündemi 1 Aralık 2020 Salı günü 11.45’te Sürdürülebilirlik Adımları Derneği Youtube kanalımızda.

Destekleri için UNDP Türkiye’ye teşekkür ederiz.

Herkesi etkinliğimize bekliyoruz.

Youtube kanalımızda canlı yayınlanacak Sürdürülebilirlik Gündemi programımızı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Tavsiye Edilen Yazılar