Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Eşitsizliklerin Azaltılması konuşulacak

Sorunlara Cozumler BUlusmasi Esitsizliklerin Azaltilmasi DC

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin UNDP Türkiye çözüm ortaklığı ve Zorlu Holding desteğiyle yürüttüğü Sorunlara Çözümler Buluşması, Amaç 10: Eşitsizliklerin Azaltılması odağında gerçekleşiyor

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması, 3 Aralık Perşembe günü 18.00’da yapılacak.

Sosyal girişimcileri, sivil toplum kuruluşlarını, özel sektörü ve kamu kurumlarını bir araya getiren Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Amaç 10: Eşitsizliklerin Azaltılması odağında mekanların, hizmetlerin, ürünlerin ve teknolojinin nasıl erişilebilir olabileceği kurumların iyi uygulamaları çerçevesinde konuşulacak.

UNDP Türkiye İletişim Koordinatörü Faik Uyanık moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panelde P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Kurumsal İletişim Kıdemli Müdürü Nesli Kılıçal, YGA Bilim Seferberliği Proje Lideri Duygu Gençoğlu, BlindLook Kurucu Ortağı Sadriye Görece ve Tepebaşı Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Suat Yalnızoğlu konuşmacı olarak yer alacak.

Eşitsizliklerin Azaltılmasını konuşacağımız Sorunlara Çözümler Buluşmamızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Zoom üzerinden yapılacak etkinliğimize kayıt olmak için aşağıdaki linki tıklayınız. Kaydınızın ardından e-posta adresinize bir bağlantı linki gelecektir. Bu linke tıklayarak etkinliğe katılabilirsiniz.

Daha önce gerçekleştirilen Sorunlara Çözümler Buluşmalarımızı izlemek için;

Tavsiye Edilen Yazılar