Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Erişilebilir ve Temiz Enerji konuşulacak

sorunlara cozumler bulusmasi erisilebilir ve temiz enerji nuri ozbagdatli burcin acan merve gungor seda kayrak bilgen sahin caglayan

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin UNDP Türkiye çözüm ortaklığı ve Zorlu Holding desteğiyle yürüttüğü Sorunlara Çözümler Buluşması, Amaç 7: Erişilebilir ve Temiz Enerji odağında gerçekleşiyor

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması, 16 Şubat 2021 Salı günü 18.00’da yapılacak.

Sosyal girişimcileri, sivil toplum kuruluşlarını, özel sektörü ve kamu kurumlarını bir araya getiren Sorunlara Çözümler Buluşması’nda Amaç 7: Erişilebilir ve Temiz Enerji odağında herkes için karşılanabilir, güvenilir, sürdürülebilir ve modern enerjiye erişimin sağlanabileceği; kurumların iyi uygulamaları çerçevesinde konuşulacak.

UNDP Türkiye İklim Değişikliği ve Çevre Portfolyo Yöneticisi Nuri Özbağdatlı moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panelde Danimarka Başkonsolosluğu Enerjiden Sorumlu Ticaret Müşaviri Seda Kayrak Bilgen, Finlandiya Doğayı Koruma Derneği EKOenerji Eko-Etiketi İletişim Koordinatörü Merve Güngör, Reengen Enerji IoT Platformu Kurucu Ortağı Şahin Çağlayan ve Zorlu Enerji Ar-Ge ve Akıllı Sistemler Grup Müdürü Burçin Açan konuşmacı olarak yer alacak.

Erişilebilir ve Temiz Enerji başlığı altında yapacağımız Sorunlara Çözümler Buluşmamızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Zoom üzerinden yapılacak etkinliğimize kayıt olmak için aşağıdaki linki tıklayınız. Kaydınızın ardından e-posta adresinize bir bağlantı linki gelecektir. Bu linke tıklayarak etkinliğe katılabilirsiniz.

Etkinliğimiz Youtube kanalımız üzerinden de canlı olarak yayınlanacaktır. Sorunlara Çözümler Buluşmalarımızı izlemek için;

Tavsiye Edilen Yazılar