Sürdürülebilirlik Gündemi’nin konuğu RepMan İtibar Araştırmaları Merkezi Kurucusu Salim Kadıbeşegil olacak

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği, Türkiye ve Dünya’da itibar yönetimi, kurumsal yönetim ilkeleri, sürdürülebilirlik, marka kimliği gibi alanlarda bilgi paylaşımını ve bilginin doğru aktarımını amaçlayan RepMan İtibar Araştırma Merkezi'nin Kurucusu ve Danışma Kurulu Üyesi Salim Kadıbeşegil’i ağırlıyor.

Günümüz koşullarında markaların küresel pazarda öne çıkabilmeleri, tüketicinin güvenini ve bağlılıklarını kazanabilmeleri için “marka itibarı” ve “itibar yönetimi” kavramlarını nasıl ele aldıkları çok önemli. Pandemi sürecinde markalar, değişen tüketici davranışını anlayıp marka stratejilerini yeni koşullarla uyumlu hale getirmek zorunda olduklarını gördüler. Bu dönemdeki tutumları, gündeme yaklaşımları, tüketici ile kurdukları bağ ile kimi kurumlar itibar yönetimini başarılı bir şekilde sağlarken kimi kurumlar kritik pazarlama hataları ile marka itibarını zedeledi.

İtibarın sürdürülebilirlik ile ilişkisini, pandemi sürecinin getirdiği bireysel ve kurumsal değişimleri ve salgın sonrası “olması gereken yeni normali” konuşacağımız Sürdürülebilirlik Gündemi 17 Aralık 2020 Peşembe günü 19.30’da Sürdürülebilirlik Adımları Derneği Youtube kanalımızda.

Herkesi etkinliğimize bekliyoruz.

Tavsiye Edilen Yazılar