Amaçlar için İletişim Projesi’nin Gönüllülük Programı’na, STK ve bağımsız medya kuruluşlarından başvuru almaya devam ediyoruz

amaclar-icin-iletisim-projesinin-gonulluluk-programina-stk-ve-bagimsiz-medya-kuruluslari-basvurular-devam ediyor

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu desteği ile hayata geçirdiği Amaçlar için İletişim Projesi’nin Gönüllülük Programı’na, STK ve bağımsız medya kuruluşlarından başvuru almaya devam ediyoruz Amaçlar için İletişim, üniversitelerin gazetecilik, halkla ilişkiler, sinema televizyon, reklamcılık, yeni medya gibi iletişim bölümlerinde okuyan öğrenci ve yeni mezunlar arasında bağımsız haberciliği teşvik etmeyi amaçlıyor. Proje ile gençler, alanında uzman kişilerle çevrimiçi platformlarda bir araya gelerek deneyim paylaşımında bulunacak, iletişim ve sürdürülebilirlik konularında eğitim alacaklardır.

Eğitim programının ardından gençlerin yetkinliklerini kurumların ihtiyaçlarıyla birleştirmek amacıyla yürütülecek olan gönüllülük programında gençler, STK ve bağımsız medya kuruluşlarına gönüllü olarak görsel, yazılı, işitsel içerik veya sosyal medya yönetimi desteği sunacaklardır. Gönüllüler kurumunuza online olarak katkı sağlayacaklardır.

Gönüllülük programı, Ekim 2021 tarihine kadar yürütülecektir. Gönüllüler kurumunuza 3 aylık süre boyunca içerik üretecektir. Programın sonunda hem gönüllülerle hem de sizinle ölçme-değerlendirme formu paylaşılacaktır.

Türkiye’nin her şehrinden, hak temelli çalışan STK’lar, bağımsız medya kuruluşlarına başvuru yapabilirler.

Siz de gönüllülerin kurumunuza yazılı, görsel veya işitsel içerik üretmelerini istiyorsanız aşağıdaki başvuru formunu doldurabilirsiniz. Başvurular Mayıs ayı sonuna kadar açık olacaktır.

Gönüllülük süresince katılımcılar tarafından üretilen, paylaşılan ve yayınlanan içerikler katılımcılara ait olup Sürdürülebilirlik Adımları Derneği içeriklerden sorumlu değildir.

Program ile ilgili sorularınız için  [email protected]  adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Tavsiye Edilen Yazılar