KOBİ’ler için Sürdürülebilirlik Atölyesi gerçekleştireceğiz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Meta, Habitat Derneği ve Hackquarters ortaklığında yürütülen Sınırları Aşan KOBİ’ler Projesi kapsamında "KOBİ'ler İçin Sürdürülebilirlik" Atölyesi gerçekleştireceğiz!

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Kurum tarafından gerçekleştirilecek olan atölyede, KOBİ’lerin yeşil dönüşümü ve işletmelerde atılabilecek sürdürülebilir adımları konuşacağımız atölye 28/09/2022 Çarşamba günü, saat 19:00’da gerçekleştirilecektir 

Siz de işletmeninizin  daha sürdürülebilir ve doğa dostu olmasını istiyorsanız Sınırları Aşan KOBİ’ler Programı KOBİ’ler İçin Sürdürülebilirlik Atölyesi’ne BAŞVURUN! 

SINIRLARI AŞMAK İÇİN İLK ADIMI HEMEN ŞİMDİ ATIN! 

Atölyenin detayları nelerdir? 

  • Atölye Zoom uygulaması üzerinden gerçekleşecektir. 
  • Eğitime katılım ücretsizdir. Eğitim sonunda eğitime katılım sertifikası verilecektir. 
  • Başvuruları olumlu sonuçlananlara geri dönüş yapılacak olup eğitim linki katılımcıların başvurularını yapmış oldukları e-mail adreslerine gönderilecektir.   

SON BAŞVURU TARİHİ: 11/05/2022 saat 23:59

Proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve eğitim sürecine dair her türlü sorunuzun cevabı için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.  

Proje Hakkında 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Facebook, Habitat Derneği ve Hackquarters ortaklığında yürütülen Sınırları Aşan KOBİ’ler Programı, Türkiye’deki küçük ve orta büyüklükteki işletme ve girişimcilerin dijitalleşme becerilerini artırarak sınırları aşmalarını ve küresel pazarda bir aktör haline gelmelerini hedefliyor. İşletmelerin satış ve pazarlama yetkinliklerini geliştirmeye katkı sağlayan etkinlik ve dijital pazarlama tekniklerinin yer aldığı zengin eğitim içerikleriyle program, Türkiye’deki KOBİ’ler ve girişimcilerin sınır ötesindeki uluslararası müşterilere ulaşmalarını destekliyor.  

Başvuru Formu: https://www.jotform.com/222573082560958 

Tavsiye Edilen Yazılar