Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi El Kitabı 2024

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği ve Grundfos’un; Poul Due Jensen Vakfı desteğiyle yürüttüğü Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri projesinin 2024 yılı el kitabı yayımlandı.

Sürdürülebilirlik ve mühendislik arasındaki ilişkiye dikkat çekmeyi amaçladığımız Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri projesi kapsamında; gençlerin, yaratıcı düşünme tekniklerini kullanarak çevresel ve toplumsal sorunlara çözüm bulduğu Çözümler Atölyeleri Türkiye’nin 7 bölgesinde 7 ilde gerçekleştirildi. Özel sektör, kamu kurumu, sivil toplum temsilcilerinin ve akademisyenlerinin görüşlerine yer verdiğimiz el kitabında projenin çıktılarına dair bilgilere ulaşabilirsiniz. Projeye dahil olan Grundfos gönüllülerinin yorumlarını, ekibin keyif aldığı ve pek çok şey öğrendiği kitap, podcast ve film önerilerini yine el kitabında bulabilirsiniz. Emeği geçen, katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz.

El kitabını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. İyi okumalar dileriz.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi

Tavsiye Edilen Yazılar