Amaçlar için İletişim – Faik Uyanık, UNDP Türkiye İletişim Koordinatörü

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği olarak Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu desteğiyle gerçekleştirdiğimiz proje kapsamında, Amaçlar için İletişim Sohbetleri kapanışını yapıyor.

Amaçlar için İletişim Sohbetleri’nin son konuğu UNDP Türkiye İletişim Koordinatörü Faik Uyanık olacak.

Amaçlar için İletişim Sohbetleri’nin onuncusu 24 Kasım Çarşamba günü, 16:30‘da gerçekleşecek. UNDP Türkiye İletişim Koordinatörü Faik Uyanık’ı ağırlayacağımız yayınımızda, sürdürülebilirlik iletişimini, iletişim kampanyalarını ve UNDP Türkiye’nin çalışmalarını konuşacağız.

24 Kasım Çarşamba, 16:30‘da herkesi Sürdürülebilirlik Adımları Derneği YouTube kanalına bekliyoruz.

Amaçlar için İletişim Sohbetleri Nedir?

Amaçlar için İletişim Sohbetleri, Hollanda Kraliyeti Başkonsolusluğu tarafından desteklenen Amaçlar için İletişim Projesi kapsamında gerçekleşiyor. İletişim ve sürdürülebilirlik alanında uzmanları ağırladığımız serimizde, medya ve iletişimin Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na ulaşmamızdaki rolü, bağımsız medya ve sürdürülebilirlik iletişimi üzerine konuklarımızla sohbet ediyoruz. Dernek Genel Sekreterimiz Doğa Tamer’in moderatörlüğünde gerçekleşen yayınlarda, konuklarımızın kendi hikayelerini dinleme fırsatı buluyor, “gelecek adına neden umutlu olmalıyız?” sorusuna birlikte yanıt arıyoruz.

Tavsiye Edilen Yazılar