Sürdürülebilirlik için Mühendislik Çözümler Atölyesi 21 Kasım’da Gaziantep’te

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği ve Grundfos tarafından, Poul Due Jensen Vakfı'nın desteğiyle yürütülen Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri projesi sürdürülebilirlik ve mühendislik arasındaki ilişkiye dikkat çekmeyi, genç mühendislerin çevresel ve sosyal problemler karşısında çözümler üretmelerini amaçlıyor.

Gaziantep Sanayi Odası iş birliğinde yürütülecek Gaziantep Çözümler Atölyesi’nde “Su Kullanımı ve Yönetimi”, “Enerji Verimliliği”, “Atık Yönetimi”, “Kentlerin İklime Uyumu ve Dirençlilik” ve “İklim Değişikliğinin Kadınlar ve Kız Çocukları Üzerindeki Etkileri” başlıklarında yaratıcı ve yenilikçi çözümler üreteceğiz.
 
Katılımcılar aynı zamanda; atölyemize katılan uzmanlarla beyin fırtınası yapma, onların geri bildirimlerini alma ve kariyer yolculuklarını dinleme fırsatını yakalayacaklar.
 
Mühendislik, mimarlık ve tasarım fakültesi öğrencisi veya yeni mezun, çevresel ve toplumsal sorunların farkında olan ve bu sorunlara çözüm üretmek isteyen 18-30 yaş arasındaki herkese atölyemiz açıktır.
 
Atölye günü ve saati:  21 Kasım 2023, Salı | 13:30 – 18:00
Atölye yeri: Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi
Adres: 2. Organize Sanayi Bölgesi, 83213 No’lu Cadde, No: 6 Posta Kodu : 27620 Şehitkamil / Gaziantep
Son Kayıt Tarihi:  16 Kasım 2023, Perşembe 17:00
 
Gaziantep Sanayi Odası Meslek Eğitim Merkezi’ne ulaşım, GSO Merkez Bina’dan (Forum AVM karşısı) kalkacak servisle sağlanacaktır.
 
Atölye katılımcılarına katılım belgeleri e-posta ile iletilecektir.

Tavsiye Edilen Yazılar