İTÜ SEG 2022’de Kampüslerde Enerji Verimliliği Atölyesi düzenliyoruz

Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi kapsamında düzenlediğimiz Kampüslerde Enerji Verimliliği Atölyesi'ne davetlisiniz!

Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz Çözümler Atölyelerimize devam ediyoruz. İkinci atölyemizi, İTÜ Sürdürülebilir Ekosistem Günleri (SEG) çatısı altında enerji temasında gerçekleştireceğiz. “Kampüslerde Enerji Verimliliği Atölyesi”nde genç mühendisler, üniversite kampüslerinde enerjinin etkin ve verimli kullanımı için kendi çözümlerini üretecekler. 

Mühendislik fakültesi öğrencisi veya yeni mezun, toplumsal sorunların farkında olan ve bu sorunlara çözüm üretmek isteyen 18-30 yaşları arasındaki herkesi atölyemize davet ediyoruz!

Atölye günü ve saati: 17 Nisan 2022 Pazar | 14:30 – 18:30

Atölye yeri: İTÜ İnşaat Fakültesi

Atölye katılımcılarına katılım belgesi verilmektedir. 

Kayıt olmak için tıklayınız.

SEG Hakkında

Türkiye çapında alanında uzman konuşmacıların ağırlandığı, İTÜ Çevre Mühendisliği Kulübü üyesi öğrenciler tarafından hazırlanan bir organizasyondur. 2009 yılından bu yana düzenlenmekte olup İTÜ’nin ilk karbon nötr kongresidir. Katılımcılara iki gün boyunca sabah ve akşam oturumları olmak üzere seminer verilmekte, son gün workshoplar gerçekleştirilmektedir.

Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi Hakkında

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği ve Grundfos Türkiye tarafından, Grundfos | Poul Due Jensen Vakfı’nın desteğiyle yürütülen Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi sürdürülebilirlik ve mühendislik arasındaki ilişkiye dikkat çekmeyi, genç mühendislerin çevresel, sosyal problemler karşısında çözümler üretmelerini amaçlıyor. Proje kapsamında, iklim krizi, enerji, su ve toplumsal cinsiyet eşitliği temalarında 6 panel, 5 Çözümler Atölyesi gerçekleştirilecek.

 

Tavsiye Edilen Yazılar