İlham Veren Sektörel Buluşmalar Sanayide ve Ticari Binalarda Enerji Tüketimi Paneli ile devam ediyor

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği ve Grundfos Türkiye tarafından, Grundfos | Poul Due Jensen Vakfı'nın desteğiyle yürütülen Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi kapsamında İlham Veren Sektörel Buluşmalar sürüyor.

11 Nisan Pazartesi günü Sanayide ve Ticari Binalarda Enerji Tüketimi panelinde birbirinden değerli konukları ağırlayacağız. TWRE Turkish Women in Renewables & Energy Kurucu Başkanı Sedef Budak, TRAngels Kurucu Ortağı Lider Melek Yatırımcı Hüseyin Karayağız ve Makina Yüksek Mühendisi Grundfos Türkiye Bina Hizmetleri Segment Satış Müdürü Murat Emir‘in konuşmacı olarak yer alacağı panelin moderatörlüğünü SADE Başkanı Emrah Kurum gerçekleştirecek. Türkiye’de farklı sektörlerdeki enerji kullanımını, yapılabilecek iyileştirmeleri ve iyi uygulama örneklerini ele alacağız.

Sanayide ve Ticari Binalarda Enerji Tüketimi paneli, 11 Nisan 2022 Pazartesi günü saat 18:00’da Sürdürülebilirlik Adımları Derneği YouTube kanalında gerçekleşecek. Bir sonraki panelimizde “Suyun Üretimdeki Yeri ve Önemi” konusunu ele alacağız.

Toplumsal sorunların farkında ve sorunlara çözüm üretmek isteyen herkesi panellerimize bekliyoruz!

Görüşmek dileğiyle…

Tavsiye Edilen Yazılar