Bir Dünya Okumak söyleşilerinin konuğu Yeni Gerçeğimiz Sürdürülebilirlik kitabının yazarı Gülin Yücel

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği (SADE) ve Kale Tasarım ve Sanat Merkezi (KTSM) iş birliğinde yürütülen “Bir Dünya Okumak” Söyleşileri devam ediyor!

Gülin Yücel, uzun yıllar kurumsal hayatta farklı görevlerde bulunduktan sonra sürdürülebilirlik kavramının hayatına girmesiyle sosyal girişimcilikle tanışmış. Şu anda, sürdürülebilir iş modelleri yaratma konusunda danışmanlık ve yatırımcılık yapıyor, üniversitelerde bu alanda dersler veriyor. Prof. Dr. Levent Kurnaz ile birlikte yazdıkları Yeni Gerçeğimiz Sürdürülebilirlik kitabını anlatmak üzere konuğumuz olan Yücel, bizlere kitabın ortaya çıkış hikayesini, okuyucuları nelerin beklediğini anlatıyor. Sistem düşüncesi, kadın istihdamı ve fırsat eşitliği konularına da değindiğimiz söyleşiyi izlemeye davetlisiniz!

Bir Dünya Okumak

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği ve KTSM iş birliğinde gerçekleşen “Bir Dünya Okumak” sürdürülebilirliğe farklı bir pencereden yaklaşıyor. Kütüphane Haftası’nda adımları atılan proje, pozitif etki yaratan yazar ve uzmanlarla söyleşilerden oluşuyor.

Kitaplar aracılığıyla sürdürülebilirliğe farklı pencerelerden bakmaya hazır mısınız?

Beliz Kudat ile Bir Dünya Okumak için yaptığımız söyleşiyi izlemek için:

Tavsiye Edilen Yazılar