Sürdürülebilirlik için Mühendislik Çözümler Atölyesi 17 Mayıs’ta Çanakkale’de

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği ve Grundfos tarafından, Poul Due Jensen Vakfı'nın desteğiyle yürütülen Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri projesi sürdürülebilirlik ve mühendislik arasındaki ilişkiye dikkat çekmeyi, genç mühendislerin çevresel ve sosyal problemler karşısında çözümler üretmelerini amaçlıyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürdürülebilirlik Kulübü iş birliğinde yürütülecek Çanakkale Çözümler Atölyesi’nde “Su Kullanımı ve Yönetimi”, “Enerji Verimliliği”, “Atık Yönetimi”, “Kentlerin İklime Uyumu ve Dirençlilik” ve “İklim Değişikliğinin Kadınlar ve Kız Çocukları Üzerindeki Etkileri” başlıklarında yaratıcı ve yenilikçi çözümler üreteceğiz.
 
Katılımcılar aynı zamanda; atölyemize katılan uzmanlarla beyin fırtınası yapma, onların geri bildirimlerini alma ve kariyer yolculuklarını dinleme fırsatını yakalayacaklar.
 
Mühendislik, mimarlık ve tasarım fakültesi öğrencisi veya yeni mezun, çevresel ve toplumsal sorunların farkında olan ve bu sorunlara çözüm üretmek isteyen 18-30 yaş arasındaki herkese atölyemiz açıktır.
 
Atölye günü ve saati: 17 Mayıs 2024, Cuma | 13:30 – 18:00
Atölye yeri: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi (Terzioğlu Kampüsü)
Adres: Barbaros, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, 17020 Merkez/Çanakkale
 
Son kayıt tarihi: 16 Mayıs 2024, Perşembe 14:00
 
Atölye katılımcılarına sertifikaları e-posta ile iletilecektir.

Tavsiye Edilen Yazılar