Skip to content

Norm Fasteners Somun fabrikasında Çözümler Atölyemizi gerçekleştirdik

|
Norm Fasteners Somun

Dört Kıta, 9 ülkede 4.500 çalışanıyla faaliyet gösteren Norm Holding’in çatı stratejisi olan sürdürülebilirlik kavramının iş yapış biçimlerine yansıtılması ve hem ofis hem saha çalışanları nezdinde sürdürülebilirlik ile ilgili farkındalığın en üst seviyeye çıkarılması için çok verimli bir atölye gerçekleştirdik.

Salihli’de bulunan Norm Fasteners Somun fabrikasında yapılan pilot çalışma; çalışanlarla birebir görüşmelerin yapıldığı saha ziyareti ile başladı. Ardından, sürdürülebilirlik yönetimiyle ilgili boşluk analizi çalışması ile SADE Çözümler Atölyesi için temel oluşturacak odak alanlarını belirledik.

Norm Fasteners Somun fabrikası çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Çözümler Atölyesi; SADE Başkanı Emrah Kurum’un, sürdürülebilirlikle ilgili temel kavramları, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nı, Türkiye’den ve dünyadan iyi uygulama örneklerini aktardığı sunumuyla başladı. Gruplara ayrılarak odak alanları üzerine düşünen ve tartışmalar yürüten çalışanlar, yaptıkları işteki gelişim alanlarını tespit ederek, çözüm önerileri ortaya koydu. Atölye katılımcıları, gün sonunda grup sunumlarını gerçekleştirerek çözümlerini aktardılar.

Kategoriler

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği

Tedarik Zinciri Sürdürülebilirliği

Derneğimiz Ne Yapar?